Príbeh o tom, ako vznikla nikafit.sk

Príbeh o tom, ako vznikla nikafit.sk

480

Projekt nikafit vznikol už dávnejšie. Povedala by som, že je tu už od môjho narodenia. Konkrétnejšiu podobu začal naberať počas môjho dospievania a zbierania skúseností. Či už v športe, alebo celkovo v živote.

Veľmi dlhú dobu som chcela vytvoriť niečo vlastné – webovú platformu zameranú na cvičenie, stravovanie, motiváciu a vzdelávanie. Zároveň som chcela pomôcť neziskovému sektoru, čo je vlastne pridanou hodnotou projektu www.nikafit.sk.

Vďaka grantovému programu iNOVEum 4, kde bol darcom Nadačný fond EmbracoNadácii Pontis, sa to podarilo.

Embraco

V roku 2020 som sa zúčastnila inkubátora Rozbehni sa! pod vedením Juraja Kováča. Inkubátor spočíval vo vybudovaní a zlepšovaní podnikateľského nápadu. Súčasťou bolo plnenie čiastkových cieľov. Perspektívne nápady postupovali do ďalších fáz a mali možnosť získať finančnú podporu z rôznych fondov.

   

Vďaka finančnej podpore vznikla táto webová stránka www.nikafit.sk, ktorú naprogramovali programátori z firmy Deliweb.

Okrem webstránky som ešte nakúpila technické vybavenie na točenie videí (štúdiové svetlá, softboxy, stojany na svetlá, batériu do fotoaparátu a diaľkový ovládač).

Ďalším benefitom je, že som sa ako účastníčka inkubátora dostala k podnikateľským mentoringom od špecialistov z rôznych oblastí. Taktiež som spoznala veľa zaujímavých a ambicióznych ľudí s inšpiratívnymi príbehmi a stala som sa členkou komunity, ktorá sa neustále podporuje.

Som vďačná za túto príležitosť a budem sa ju snažiť zužitkovať čo najlepšie.

Loading...